Δευτέρα, 26/01/26
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026
Ιταλία

Έκλεισε… τον 16χρονο Ζλάταν η Μίλαν! (vid)

Μεταγραφές βγαλμένες από το ένδοξο της παρελθόν σκοπεύει να κάνει η Μίλαν.

Οι “ροσονέρι” έχουν βάλει στόχο να φτάσουν στο επίπεδο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια και γι αυτό θα κάνουν μεγάλα μεταγραφικά μπαμ.

Ένα από αυτά είναι ο 16χρονος Λούκας Μπιόρκλουντ (γεννημένος στις 16/2/2004). Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μίλαν συμφώνησε με τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Μάλμε.

Ο πιτσιρικάς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην U17 των Σουηδών και αρκετοί τον συγκρίνουν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, βλέπει τον κόσμο από το 1.85 και η κορμοστασιά του θυμίζει αρκετά τον 38χρονο άσο της Μίλαν.

Μάλιστα αν συνεχίσει να ψηλώνει έτσι, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στην ίδια θέση με τον Ζλάταν. Στην κορυφή της επίθεσης δηλαδή.

Προς το παρόν αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής, αφού όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα ο Μπιόρκλουντ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και σε λίγες ώρες θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση.

Απολαύστε τον:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

Ένα και… καλό για την U15 του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός βρήκε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον...

“Λευκή” ισοπαλία για Παναιτωλικό και ΟΦΗ!

Ισοπαλία για τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, με 0-0,...

“Αθόρυβη” κίνηση και μεταγραφή με σούπερ ταλέντο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να τον πάρει "μυρωδιά" κανείς, κινήθηκε...

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ