Ολυμπιακός

“Ψήνει” τα ταλέντα ο Μάρτινς! (photo)

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, φέρεται να ετοιμάζει διαφορετικά πράγματα…

Ο Πέδρο Μάρτινς φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στο Ρέντη, την πρόθεση του να πάρουν ευκαιρίες κάποιοι ποδοσφαιριστές, έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Παράλληλα κάποιοι ενδέχεται να βρίσκονται στην προετοιμασία και εκεί θα πρέπει να πείσουν, ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

 

 

Ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά τι υπάρχει στα τμήματα υποδομής και αυτό θα το εκμεταλλευτεί, όσο μπορεί.

Τζολάκης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Σουρλής και Καραργύρης είναι μερικοί από τους νεαρούς που αναμένεται να πάρουν χρόνο από τον Μαρτίνς, προκειμένου να δείξουν ότι μπορούν μελλοντικά να διεκδικήσουν μια βασική θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Ήδη στην αποστολή με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται δυο και περιμένουν μια ευκαιρία. (Διαβάστε ποιοι είναι)

Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν μια ευκαιρία, μέχρι το τέλος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε την… πρωτιά στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέτυχε μια σημαντική διάκριση, καθώς...

Ευρεία νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και...

Όλα “Χ’ στο Περιστέρι, για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ "κόλλησαν" στο 1-1, παρά τις ευκαιρίες...

“Χ”ορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό και Άρη!

Ισοπαλία για Ολυμπιακό και Άρη με σκορ 3-3, για...

Μοιράστηκαν… γκολ και βαθμούς, Παναιτωλικός και ΑΕΚ!

Παναιτωλικός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ