Ολυμπιακός

Διψάει… για κατάκτηση ο Λιάτσος! (photo)

Περιμένει πως και πως το τρόπαιο ο Χρήστος Λιάτσος.

Ο 16χρονος αρχηγός της U17 του Ολυμπιακού (γεννημένος στις 1/9/2003) ανυπομονεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στη Λαμία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

 

 

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων”, τόνισε πως άπαντες στο “κόκκινο” στρατόπεδο είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο και έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μετά από μεγάλη αποχή, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μαζί με όλο το τιμ έχουμε κάνει κατάλληλη προετοιμασία όλο αυτό τον καιρό γιατί ο καιρός της πανδημίας ήταν δύσκολος για όλους. Είμαστε έτοιμοι.

Είναι δύσκολο για όλους τους ποδοσφαιριστές να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που ένα παιχνίδι δίνει τίτλο.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας είμαστε έτοιμοι 100% και ο καθένας θα δώσει τα πάντα. Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε για τη νίκη, πάμε να σηκώσουμε το τρόπαιο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα συνέτριψε το Ισραήλ και… πλησιάζει στο Παγκόσμιο!

Μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παρουσίας της...

Στη Ρώμη με ιδιωτικό τζέτ ο Κουλιεράκης για να γίνει… Ρωμαίος!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι επίσημα παίκτης της Ρόμα. Ο...

Ο πρώην “Ασπρόμαυρος” Τσίτσκας ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Ο Παναγιώτης Τσίτσκας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας...

Ο Ατρόμητος εκτός από ταλέντα στο γήπεδο, έχει… και στο Πανεπιστήμιο!

Οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές της U19 του Ατρομήτου απέδειξαν ότι...

Ακούστηκε το… Here We Go και για τον Κουλιεράκη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ακούστηκε και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ