Ισπανία

Ντύνει στα “λευκά” τον 18χρονο Ντε Χεα η Ρεάλ! (vid)

Φροντίζει από τώρα για το μέλλον της η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι “μερέχνες” έχουν την άνεση να βρίσκουν πρώτοι αρκετά “λαβράκια” και αυτή τη φορά αναμένεται να ολοκληρώσουν την μεταγραφή ενός πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα AS, η Ρεάλ θα κάνει δικό της τον 18χρονο Μάριο Ντε Λούις (γεννημένος στις 5/6/2002).

Ο πιτσιρικάς θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους κίπερ στο ισπανικό ποδόσφαιρο, ενώ αρκετοί τον συγκρίνουν με τον Νταβίντ Ντε Χεα.

Όπως και ο αστέρας της Γιουνάιτεντ, έτσι και ο Λούις διακρίνεται για τον δυναμισμό και για την αποφασιστικότητα του στις επεμβάσεις του.

Μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να φτάσει την καριέρα του, μιας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται του χρόνου στην Juvenil A της Ρεάλ.

Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε σήμερα τη Ράγιο και σε λίγες ημέρες θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας του Ζιντάν για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Δείτε τον:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ισχυρό… “όπλο” της Ρεάλ ειναι η Ακαδημία της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μετατρέψει την ακαδημία της σε...

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να… βιαστεί για τους νεαρούς Έλληνες!

Οι νέες προκηρύξεις για Κύπελλο και Σούπερ Καπ φέρνουν...

Τέσσερα ταλεντάκια από τον Ιάλυσο δοκιμάστηκαν στην ΑΕΚ!

Τέσσερα παιδιά από την ακαδημία του ΓΑΣ Ιαλυσός πήραν...

Ο ΟΦΗ βασίζεται στην Ακαδημία του και… έρχονται αποφάσεις!

Ο ΟΦΗ ανήκει στις λίγες ομάδες της Super League...

Ο Άρης επένδυσε σε νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού!

Σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον προχωρά ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ