ΠΑΟΚ

Είχε δείξει από νωρίς την αξία του ο Τζόλης! (vid)

Δεν αποτελεί κάποιο καινούργιο όνομα στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τζόλης.

Μπορεί ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/1/2002) να έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό το τελευταίο διάστημα, όμως είχε φροντίσει να δείξει τι αξίζει μήνες πριν.

Συγκεκριμένα ο Αμπέλ Φερέιρα φρόντισε να τον παρακολουθήσει εν δράση, αρκετό καιρό πριν αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην πρώτη ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ακούσει για τα επιτεύγματα του Τζόλη και θέλησε να τον δει από κοντά.

Γι αυτό τον λόγο βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου που αγωνίζεται η U19 και παρακολούθησε τρεις φορές τον νεαρό από κοντά.

Οι εμφανίσεις του έφερε μεγάλη ικανοποίηση στον προπονητή του “δικεφάλου” του βορρά, καθώς του άρεσε πάρα πολύ που σκοράρει με άνεση και με τα δύο πόδια.

Εν τέλει τον συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα των προπονήσεων της πρώτης ομάδας τον περασμένο Ιανουάριο και όταν τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις Super League U19 τον καθιέρωσε στα πλάνα του.

Μάλιστα η απόφαση αυτή έφερε τεράστια αποτελέσματα στη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή, καθώς έγινε ο νεότερος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

Κέρδισε τον Ηρακλή και προκρίθηκε η U19 του Βόλου!

Η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή...

Πήρε νίκη και πρόκριση στην Καλαμάτα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με την...

Ισόπαλο το ντέρμπι της Super League U15 στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, στο ντέρμπι της...

Πήρε ταλεντάκι από τον Αστέρα Βάρης η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει σταθερά το πλάνο επένδυσης στις ακαδημίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ