Παναθηναϊκός

Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού πάει… Καραϊσκάκη!

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά με τις συνέπειες που άφησε ο κορονοϊός, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια πρωτοφανής συνθήκη ενόψει του “αιώνιου” ντέρμπι.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός θα πάει στην έδρα του Ολυμπιακού και θα βρίσκονται εκεί  εννέα ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες!

Από τους εννέα, οι οκτώ είναι απόφοιτοι των τελευταίων τριών χρόνων από την Παιανία. Πρόκειται για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη (1997), τον Γιάννη Μπουζούκη (1998), τον Βαγγέλη Θεοχάρη (1998), τον Βασίλη Ξενόπουλο (1998) και τέσσερις παίκτες γεννηθέντες το 2001 που μέχρι τον περασμένο Μάρτιο και το lockdown αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα U19 και είναι οι Δημήτρης Σερπέζης, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Βασίλης Ζαγαρίτης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο ένατος της “παρέας” είναι ο Χρήστος Δώνης, γεννηθείς το 1994 και ο μοναδικός που ήταν παρών στο τελευταίο πρωτάθλημα U20 του Παναθηναϊκού, το 2012.

Η παρουσία όλων αυτών των γηγενών ποδοσφαιριστών, αναμφίβολα είναι σημαντική για το τριφύλλι. Η στροφή στους νεαρούς κρίθηκε επιβεβλημένη όταν παρουσιάστηκαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ