Ιταλία

Ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός αλλά… κατέληξε στη Μίλαν! (vid)

Η Μίλαν… κλέβει ταλέντο από τις ακαδημίες της Λιόν και αφήνει στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά Μέσα, η Μίλαν είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την απόκτηση του 20χρονου (γεννημένος στις 05/06/2000) δεξιού μπακ Πιερ Καλούλου, για τον οποίο φαίνεται πως υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωση του.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ιταλικό σύλλογο και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Για να συμβεί αυτό βέβαια ο Γάλλος μπακ θα περάσει σήμερα, αφού βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει πρόβλημα θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους “ροσονέρι”.

Μεγάλη χαμένη της υπόθεσης η Λιόν που βλέπει έναν νεαρό και ικανό ποδοσφαιριστή της να αποχωρεί και η ίδια δεν θα πάρει ευρώ, αφού το συμβόλαιο των δυο πλευρών ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο Καλούλου που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Λιόν, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ