Τα έδωσε όλα κόντρα στη Λάρισα ο Γιώργος Λιάβας.
Μπορεί η φυσική θέση του 19χρονου (γεννημένος στις 12/2/2001) να είναι δεξί μπακ, ωστόσο χθες κόντρα στη Λάρισα έδειξε πως μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλά και στο κέντρο της άμυνας.
Ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης μαζί με τον Αλέξανδρο Μάλη και ήταν αρκετά εντυπωσιακός.
Συγκεκριμένα ο Λιάβας “επέτρεψε” μόλις δύο φορές στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν από την περιοχή των γηπεδούχων, δείχνοντας τα “δόντια” του σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς να κάνει κάποιο λάθος.
Επιπρόσθετα κατάφερε να “κλέψει” τις περισσότερες φορές την μπάλα από τους Αγρινιώτες, φτάνοντας τα 4 από τα 13 συνολικά, την στιγμή που τα πήγε περίφημα και στις επεμβάσεις, με 4 στον αριθμό, μία λιγότερη από τον πρώτο Μάλη, ο οποίος είχε 5.
Όπως μπορείτε να καταλάβετε η χθεσινή του εμφάνιση ήταν από τις καλύτερες του τη φετινή χρονιά και σίγουρα αποτέλεσε ένα τεράστιο κέρδος για τους “τίτουρμους” που μπόρεσαν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και να “αναπνεύσουν” με μεγαλύτερη άνεση.


