Ισπανία

Στην αποστολή της Μαγιόρκα ένα… παιδί 15 χρόνων! (vid)

Ευκαιρία σε έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει μπροστά του όλα τα φόντα να διαπρέψει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, δίνει η Μαγιόρκα!

Ο προπονητής της Μαγιόρκα, Βιθέντε Μορένο, συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ τον 15χρονο (γεννημένος 18/11/2004), Λούκα Ρομέρο. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο παιδί που κατάγεται από την Αργεντινή και έχει γεννηθεί στο Ντουράνγκο του Μεξικό. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος αλλά και εξτρέμ και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ακαδημία της Μαγιόρκα, αλλά και από τους παίκτες με τα μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης στην Ισπανία.

Εφόσον πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή του, Βιθέντε Μορένο, ο Ρομέρο θα γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ιστορία της La Liga. Και μάλιστα, σε ένα ματς που η Μαγιόρκα… καίγεται για βαθμούς, αφού βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -1 από την Θέλτα που αυτή τη στιγμή σώζεται.

Δείτε ποιος είναι ο Λούκα Ρομέρο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ