ΑΕΚ

Τι τρέχει με ΑΕΚ και Χαντσκο; (vid)

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η πληροφορία ότι η ΑΕΚ βρήκε το αριστερό μπακ που ήθελε, αυτός ήταν ο 22χρονος Νταβίντ Χαντσκο, όπου αγωνίζεται στη Σπάρτα Πράγας, ως δανεικός από τους “Βιολα”.

Ο νεαρός (γεννημένος στις 13/12/1997) έχει πάρει 18 συμμετοχές με την φανέλα της Τσέχικης ομάδας, έχοντας σκοράρει 2 γκολ και 1 ασίστ.

Παρόλα αυτά, πληροφορίες από την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έγινε κίνηση για την απόκτηση του, ούτε ότι υπάρχει κάποια επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Όμως, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, καθώς φαίνεται πως είναι μέσα στη λίστα των παικτών που εξετάζονται στα Σπάτα.

Ποιος είναι ο Χάντσκο!

Ο Χάντσκο ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζίλινα, αλλά το 2018 ήταν η χρονιά του, για να πάει στη Φιορεντίνα.

Έχοντας κάποια… κενά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, η Φιορεντίνα αποφάσισε να τον δανείσει και έτσι κάπου εδώ μπαίνει η Σπάρτα.

Η αξία του έχει φτάσει στα 1.600.000 και η ΑΕΚ, αν προχωρήσει την υπόθεση, θα εξετάσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό.

Παράλληλα ο Χάντσκο είναι διεθνής με τις ομάδες της Σλοβακίας, έχοντας μετρήσει 12 συμμετοχές και έχει σκοράρει 1 γκολ.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=R7n_fqqWGs4&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει σε προπονητή… ΕΚΠΛΗΞΗ ο ΠΑΟΚ για την U17!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα "ασπρόμαυρα"...

Επένδυση στο… μέλλον για την U15 του Ατρομήτου!

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2012 κάνουν το βήμα...

Αλλαγές στους πάγκους της “κιτρινόμαυρης” Ακαδημίας!

Η ΑΕΚ προχωρά σε ολοκληρωτικό ανακατατάξεις στα τεχνικά επιτελεία...

Ο Μανδάς έριξε… άκυρο σε Ελληνική ομάδα και κοιτάζει Ιταλία!

Ο Χρήστος Μανδάς αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και η...

Ένα μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού είπε το… αντίο!

Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ