Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει πάει αρκετά πίσω λόγω του κορωνοϊού και να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει από τώρα να κοιτάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυσή του. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, λοιπόν, είναι αυτό του Ντίνου Μαυροπάνου.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως δανεικός από την Άρσεναλ στη Νυρεμβέργη και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μάλιστα, σύμφωνα και με ξένες ιστοσελίδες έχει προσεγγίσει το βλέμμα αρκετών ομάδων της Bundesliga.
Ο Μαυροπάνος, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τις ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες εξέταζαν την περίπτωσή του από την εποχή που ο Έλληνας στόπερ αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και πριν μεταγραφεί στην Άρσεναλ, ενώ και το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του… έπαιξε στα “ερυθρόλευκα” ρεπορτάζ.
Πάντως, για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Μαυροπάνου ή κάποιου άλλου στόπερ, θα πρέπει πιθανότατα να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ. Το όνομα τού Σεμέδο παίζει αρκετά για να πάρει μεταγραφή σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο, ενώ συχνά-πυκνά ακούγονται και αυτά των Μπα και Σισέ για τον ίδιο λόγο.