Προς ολοταχώς για το χρυσό παπούτσι βαδίζει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.
Ο Πολωνός σούπερ σταρ της Μπάγερν πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, σκοράροντας 44 τέρματα 38 αναμετρήσεις.
Αυτές οι επιδόσεις “ζαλίζουν” και τον καθιστούν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού.
Όπως ανακοίνωσε η ESM, η οποία διοργανώνει το συγκεκριμένο βραβείο, η απονομή πρόκειται να γίνει κανονικά, έπειτα και από την επανέναρξη σχεδόν όλων των πρωταθλημάτων.
Μία εξέλιξη που φέρνει στην κορυφή με τα τωρινά δεδομένα τον 31χρονο άσο. Μέχρι τώρα ο Λέβα μετράει 30 γκολ σε 28 παιχνίδια και δείχνει πως είναι αποφασισμένο να κατακτήσει το βραβείο, την στιγμή που απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές στην Bundesliga.
Πιο πίσω του βρίσκεται ο Τσίρο Ιμόμπιλε που λόγω της διακοπής της Serie A έχει κολλήσει στα 27, ενώ ακολουθεί ο Τίμο Βέρνερ με 25.
Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Χάαλαντ με 26 αλλά με μικρότερο συντελεστή βαθμολογίες λόγω της φετινής θητείας του στην Αυστριακή Bundesliga, και ο Ρονάλντο με 21. Εκτός πεντάδας βρίσκεται ο Μέσι με 19.

