Ιταλία

Έριξε… χυλόπιτα σε μεγαθήρια για την Serie A ο Τονάλι! (vid)

Δεν σκοπεύει να φύγει από την Ιταλία ο Σάντρο Τονάλι.

Ο 20χρονος μέσος (γεννημένος στις 8/3/2000), ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην Ίντερ, απέρριψε προτάσεις από μεγαθήρια της Ευρώπης για να παραμείνει στην Serie A.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Μπρέσια, ο νεαρός είχε προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Παρί, ωστόσο εκείνος προτίμησε να τις αγνοήσει για να μην φύγει από το ιταλικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως θα πάει οπουδήποτε στην Ιταλία. Συγκεκριμένα προτιμάει να αγωνιστεί σε μία εκ των Ίντερ ή Γιουβέντους, με τη Νάπολι να “τρώει” άκυρο και αυτή με την σειρά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου:

“Πριν τον κορονοϊό η Μπαρτσελόνα πρόσφερε 65 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων ήταν αμυντικός. Η απάντηση που τους έδωσα δεν τους άρεσε.

Ο ιδιοκτήτης της Παρί τον ζήτησε επίσης, αλλά δεν θέλει να πάει στην Γαλλία. Ο Ντε Λαουρέντις της Νάπολι πρόσφερε 40 εκατ. ευρώ, αλλά η μοίρα του είναι μάλλον προδιαγεγραμμένη. Προτιμά Ίντερ και Γιουβέντους”.

Απολαύστε τον:

 

https://www.youtube.com/watch?v=a6DcBE_QHSU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει το κενό του Κωνσταντέλια με τον νεαρό Ούγκρεσιτς – Έκλεισε!

Πράσινο φως για μία ακόμη σημαντική μεταγραφή "βλέπει" ο...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για προπονήσεις!

Η Εθνική Παίδων U17 (γεννηθέντες 2010) ετοιμάζεται για ένα...

“Ξεκαθαρίζει” για ΠΑΟΚ στο νέο Youth League!

Η U19 του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία ακόμα απαιτητική...

Καλοκαίρι αξίας… 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον ΠΑΟΚ!

Το καλοκαίρι του 2026 μπήκε δυναμικά στα χρονικά του...

Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ U15!

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέα εποχή στην κατηγορία των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ