Κυριακή, 08/09/24
Super League U20

“Καταιγίδα” στον Ρέντη

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καπαρώσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχαν τα 6 από τα 7 γκολ της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 12‘ ο Βρουσάι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ανδρούτσος σημείωσε το 2-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε για τον Ολυμπιακό με τους Λάτσι (29′), Ανδρούτσο (33′) και Βρουσάι (35′, 42′) να δίνουν τέλος στην υπόθεση νίκη για τον αντίπαλο πριν καν πάνε οι δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια. Έτσι το γκολ του Ολυμπιακού στο 55‘ με τον Σάλιακα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και διατήρησε τους γηπεδούχους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Φουάσης (46′ Βατουσιάδης), Νικολάου (59′ Τσιλίκης), Τόλι, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Ανδρούτσος ( 39′ λ.τ Κηπουρός), Λάτσι, Βρουσάι.

Λεβαδειακός: Κολοβός, Καμπόσος (83′ Ανδρίτσος), Αντωνιάδης, Βυθούλκας (59′ Μήτσιος), Σβέρκος (74′ Κριεμάδης), Χρυσικός, Τριανταφυλλάκης, Χατζηλάμπρος, Πότσης, Μεμινάϊ, Κωτσάλας.

Βασίλης Βούζας (προπ. Ολυμπιακού) σημείωσε: “Παίξαμε καλά και πήραμε μια επαγγελματική νίκη. Τα παιδιά δείχνουν ότι σε κάθε ματς είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στο στόχο. Πήραμε μια νίκη χωρίς να απειληθούμε και διατηρηθήκαμε στην κορυφή. Παράλληλα δόθηκαν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά που δεν είχαν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν λέμε πολλά. Συνεχίζουμε την δουλειά μας στις προπονήσεις και θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...