Κυριακή, 23/11/25
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, 2025
Ισπανία

Ευρωπαϊκή ομάδα λύνει συμβόλαια για να… μην πτωχεύσει!

Πολλές ομάδες προσπαθούν να… κόψουν ότι μπορούν για να συνεχίσουν να “ζουν”, ωστόσο κάποιες μάταια.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι η Ισπανική Μάλαγα, όπου βρίσκεται μια ανάσα από τη χρεοκοπία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, η διοίκηση θέλει να μειωθεί άμεσα το κόστος λειτουργίας της ομάδας και ξεκίνησε από τις “εκκαθαρίσεις” στο ρόστερ της ομάδας.

Αρχικά, θα αποχωρήσουν όλοι όσοι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει το προσεχές διάστημα και κάποια άλλη αποδέσμευση, ακόμα και ποδοσφαιριστή που υπολογίζεται για το βασικό σχήμα.

Ο πρόεδρος της ομάδας προσπάθησε να βρει πόρους, για να ισοβαθμίστουν τα έξοδα, ωστόσο η ‘τρύπα” μεγαλώνει αισθητά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Τους τελευταίους μήνες, η ομάδα έχει πάρει δραστικά μέτρα για να μπορέσει να δώσει λύσεις στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει. Ευχαριστούμε τους κατόχους διαρκείας για τη στήριξη τους και ζητάει την κατανόηση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό στην Κηφισιά για την U15 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας...

“Λευκή” ισοπαλία για Ατρόμητο και Ολυμπιακό!

Ατρόμητος και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Συνεχίζει αήττητη η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Πανσερραϊκού με...

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη και πήρε το τρίποντο!

Η ΑΕΚ πήρε τη μεγάλη νίκη επί του Άρη,...

Την “Χ”άλασε στον Παναθηναϊκό ο Πανσερραϊκός!

Παναθηναϊκός και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1, στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ