Κυριακή, 28/12/25
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
Ολυμπιακός

Νεαρός στόχος του Ολυμπιακού “έπαιξε” για Ρεάλ! (vid)

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μία μεγάλη παράδοση με την πορτογαλική αγορά και έχουν εντοπίσει αρκετά “λαβράκια” στο παρελθόν.

Το ίδιο δείχνει και η περίπτωση του 21χρονου επιθετικού της Μπενφίκα, Ζότα (γεννημένος στις 30/3/1999). Τον οποίο τον Φεβρουάριο του 2019 τον ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής “AS”.

Η “Βασίλισσα” είχε παρακολουθήσει τότε το EURO U19 και ξεχώρισε από την Πορτογαλία τον νεαρό “αετό”. Μάλιστα είχε κατατεθεί πρόταση 16.000.000 ευρώ, ωστόσο έπεσε… πάνω στη Μπενφίκα, όπου απέρριψε την πρόταση.

Η Ρεάλ τον παρακολούθησε στο πρώτο μισό της σεζόν 2018-19 τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στη β’ ομάδα της Μπενφίκα. Θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε μερικά χρόνια θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι πληροφορίες λένε ότι σύντομα η Μπενφίκα θα του κάνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο και θα του βάλει ρήτρα στα 104 εκ. ευρώ (σ.σ. τελικά μετά από 11 μήνες τού έβαλε ρήτρα στα 88 εκ. ευρώ)”.

Δείτε τον εν δράση:

https://youtu.be/10DSADQ1Eck

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ