Ολυμπιακός (U19)

Υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο νεαρός του Ολυμπιακού!

Η U19 του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, αρχής γενομένης με τις ανανεώσεις.

Η πρώτη ανανέωση για τη νεα σεζόν ήταν ο νεαρός Κίτσος, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και προωθήθηκε στην U19, από την U17.

Αυτή την… οδό ακολουθεί, όπως φαίνεται, και ο Ανδρέας Ντόη (γεννημένος στις 02/02/2003), όπου μέσα στις επόμενες ημέρες θα βάλει την υπογραφή του, στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το μεγάλο ερώτημα για το ρόστερ της ομάδας του Νικοπολίδη είναι οι… ανανεώσεις, καθώς βρίσκονται στη λήξη τους πέντε συμβόλαια!

Αυτό το καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα συμβόλαια πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα βασικών κομματιών της U19. (Διαβάστε το ρεπορτάζ)

 

 

Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μπουλάρι (γεννημένος στις 06/04/2001), Απόστολο Μαρτίνη (γεννημένος στις 08/01/2001), Γιώργο Φέκκα (γεννημένος στις 24/05/2001), Νίκο Γκοτζαμανίδη (γεννημένος στις 25/01/2001) και Τάσο Μποσκουίδη (γεννημένος στις 28/02/2001).

Αυτό έχει φέρει “πονοκέφαλο” στον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς θα πρέπει να καλύψει κενά, τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα για να επιστρέψει ξανά στον δρόμο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

 

 

Ο Έλληνας προπονητής έχει στα πλάνα του την μεταγραφική ενίσχυση σε τρεις θέσεις, δηλαδή χρειάζεται ποδοσφαιριστές για την επίθεση, για τη θέση του αμυντικού μέσου και του αριστερού μπακ. (Διαβάστε το ρεπορτάζ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

Ένας… χαμός στη Ρεάλ Μαδρίτης – Δυο αστέρες το έριξαν στο… “ξύλο”!

Αν υπήρχε αμφιβολία για την κατάσταση που επικρατεί στα...

Στην Καρδίτσα κάνει σέντρα… ο πρώτος τελικός της Super League 2 U17!

Το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 15:00, η Καρδίτσα γίνεται...

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ