Αγγλία

Αγγλικός εμφύλιος για “αστέρι” της Ρόμα! (vid)

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 2/7/1997) Νικολό Ζανιόλο, έχει ενθουσιάσει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του. Το ταλέντο της Ρόμα ήρθε το 2018 από την Ίντερ και τότε κανείς δεν περίμενε το μέλλον.

Στην Ρόμα πήρε σιγά – σιγά τις ευκαιρίες του και φέτος έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αν και έχασε ένα μέρος της σεζόν από έναν τραυματισμό. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ήδη έχουν σημάνει σειρήνες από ομάδες της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με την ιταλική ομάδα να ακούει προτάσεις. Όσον αφορά της απαιτήσεις της… αυτές ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε τον εν δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας της τοπικής...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ