Viral

Η αστυνομία έκανε… επίσκεψη στον Ράμος για τον εξάχρονο γιο του! (vid)

Το καλύτερο δώρο πήρε ο εξάχρονος γιος του Σέρχιο Ράμος.

Πρόσφατα ο “μικρός” είχε τα γενέθλια του και γι αυτό τον λόγο διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να δείξει την αγάπη του για τον διάδοχο του και διοργάνωσε ένα πάρτι, το όποιο ήταν υπερπαραγωγή.

Ξέχωρα από την οικογένεια Ράμος, στα γενέθλια του “μικρού” έκανε την εμφάνιση της και η αστυνομία. Οι άνδρες των τοπικών αρχών της Μαδρίτης θέλησαν να τιμήσουν την παράδοση και να επισκεφτούν τον πιτσιρικά για τα γενέθλια του.

Αν και θα μπορούσε να προκληθούν παρεξηγήσεις, τα όργανα της τάξης πήγαν στην οικία του Ράμος για να πουν χρόνια πολλά στον νεαρό, ο οποίος έτυχε να γιορτάζει στην περίοδο της καραντίνα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στην ισπανική κοινή γνώμη και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η αστυνομία προέβη σε τέτοια κίνηση, καθώς στις ημέρες της καραντίνας συνηθίζονται αυτού του είδους οι επισκέψεις.

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανέβηκε στη League B η Εθνική Γυναικών και παίζει… για Μουντιάλ!

Η Εθνική γυναικών εξασφάλισε την άνοδο στη League B...

Προβάδισμα για τον ΠΑΣ επί του Αιγάλεω!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί του Αιγάλεω...

Πότε κάνει σέντρα ο τελικός του Κυπέλλου U19;

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

Έγινε… χαμός από σκάουτερ στον τελικό της Super League 2 U19!

Η Θεσσαλονίκη έγινε για λίγες ώρες η πρωτεύουσα του...

Η Εθνική μας ανακοίνωσε δυνατό φιλικό!

Η Εθνική μας ομάδα θα παίξει σε φιλικό παιχνίδι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ