Ολυμπιακός

Μιλάει με την Βίλεμ ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με τον Βρουσάι; (vid)

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το talentabout.gr η Βίλεμ φαίνεται πως θέλει να κρατήσει τον Μάριο Βρουσάι. Σύμφωνα με σημερινά ολλανδικά δημοσιεύματα η Βίλεμ έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με τον Ολυμπιακό, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Να θυμίσουμε ότι ο 21χρονος (γεννημένος στις 2/7/1998) ανήκει στους “ερυθρόλευκους”, όμως αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική ομάδα. Εκεί ο μεσοεπιθετικός μετρά φέτος σε 28 ματς τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ενώ ταυτόχρονα το buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του βρίσκεται στις 800.000 ευρώ. Όπως δείχνουν τα δεδομένα οι Ολλανδοί θα πληρώσουν αυτό το ποσό στον Ολυμπιακό και θα τον κάνουν δικό τους.

Το ολλανδικό δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο σύλλογος του Τίλμπουργκ έχει μέχρι την 1η Ιουνίου διορία να ενεργοποιήσει την επιλογή αγοράς του Έλληνα από τον Ολυμπιακό. Γίνονται συνομιλίες με τον ελληνικό σύλλογο για αυτό”.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Βόλος πήρε νεαρό από τον Άτλα!

Ο Άτλας Ηπείρου συνεχίζει να στέλνει ταλέντα στις ακαδημίες...

Οι… Γερμανοί τον “πρώτο λόγο” για τον Κωνσταντέλια!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

Από την U17 της ΑΕΛ στη Σλοβακία!

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες της περσινής Super...

Στόχος η κορυφή για την U17 του ΠΑΟΚ!

Με σαφή στόχο την επιστροφή στην κορυφή, η U17...

Ταλέντο από τη… Ζάκυνθο υπέγραψε ο ΠΑΟΚ!

Ένα ζακυνθινό ταλέντο βρίσκει τον δρόμο προς έναν από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ