Άρσεναλ

Αλλάζει επίπεδο με πρώην “πράσινο” αστέρι η Άρσεναλ! (vid)

Ο Κίραν Τίρνεϊ άφησε πέρσι την Σέλτικ για χάρη της Άρσεναλ, όμως η πρώτη του χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε. Ο 22χρονος (γεννημένος στις 5/6/1997) Σκοτσέζος είχε πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό μέρος της σεζόν.

Αυτό αναμένεται όμως να αλλάξει φέτος. Ο προπονητής του Μικέλ Αρτέτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν υποστηρίζοντας ότι αυτός θα είναι που θα αλλάξει φέτος το επίπεδο των “κανονιέρηδων”.

Να θυμίσουμε το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι έδωσαν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια στην Σέλτικ για να τον αποκτήσουν. Ενώ από τον Δεκέμβριο του 2019 ένας τραυματισμός του στον ώμο τον άφησε εκτός δράσης, όταν τελικά μπόρεσε να επιστρέψει τα πρωταθλήματα είχαν διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα… Κρητικός ο νεαρός Παπαδάκης!

Κίνηση με προοπτική στο μέλλον έκανε ο ΟΦΗ, ανακοινώνοντας...

Νεαρός της U19 του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τη Δόξα Βύρωνα!

Ο 19χρονος επιθετικός Θοδωρής Τάσιος αποτελεί το νέο μεταγραφικό...

Ο Κωνσταντέλιας δεν… κοίταζε μεταγραφή – Η “ασφυκτική” πίεση που δέχθηκε!

Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να έρχονται τα...

Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο “Ντέλιας” με τη Ντόρτμουντ!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο...

Ο Κωνσταντέλιας φέρνει… Ελληνόπουλο της Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μπαίνει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ