Αστέρας Τρίπολης

Γίνονται… Ιταλοί τα ταλέντα του Αστέρα! (photo)

Τα παραδείγματα πολλά. Ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνία με το ιταλικό πρωτάθλημα – κυρίως – και στέλνει διαρκώς ταλέντα του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες γεμίζουν τα ταμεία τους με αρκετά χρήματα. Πρόσφατα ήταν τα παραδείγματα του Αντζουλά και του Μιχελή.

 

 

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 23/3/2001) Νίκος Μιχελής πήγε στη Μίλαν, με την ομάδα της Τρίπολης να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο. Ενώ ο 20χρονος (γεννημένος στις 4/2/2000) Γιώργος Αντζουλάς, δοκίμασε την τύχη του στη Φιορεντίνα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η Σασουόλο είναι κοντά στο να πληρώσει τη ρήτρα του Κυριακόπουλου, κάτι που φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των Αρκάδων.

Σταθερή επιλογή αρκετών ομάδων από το εξωτερικό είναι και ο Τάσος Δουβίκας, που είχε κάνει δοκιμαστικά σε ομάδα της Αυστρίας,ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Τζίμα και Αλί Μπαμπά που έρχονται.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση… τεσσάρων αστέρων για τον Άρη στην Τρίπολη!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη, όπου πέρασε από την...

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ