Τετάρτη, 28/01/26
Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026
Ισπανία

Κάζο της Ατλέτικο στην Ρεάλ – Της αρπάζει διαμάντι! (photo)

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Σαλισού που αγωνίζεται στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ο 21χρονος (γεννημένος στις 17/4/1999) είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με ύψος 1,91 έχει έναν επιβλητικό σωματότυπο που του επιτρέπει να κερδίζει τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους του.

Πριν από λίγο καιρό τα ισπανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι είναι ο εκλεκτός του Ζινεντίν Ζιντάν για το κέντρο της άμυνας και πως η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

 

 

Εκτός από τους “μερέγχες” υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και της Αγγλίας και της Ιταλίας. Όμως όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι ο νέος του προπονητής.

Οι περισσότερες ομάδες προσπάθησαν να τον “αρπάξουν” και να εκμεταλλευτούν την ρήτρα των 12 εκατομμυρίων, όμως οι “ροχιμπλάνκος” έκαναν κίνηση ματ.

Συγκεκριμένα εκμεταλλεύτηκαν τ’ ότι το συμβόλαιο του λήγει του χρόνο και έδωσαν τα απαιτούμενα χρήματα στην Βαγιαδολίδ και επιπροσθέτως θα τον αφήσουν ως δανεικό για έναν χρόνο ώστε να ψηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ κάλεσε ακόμη ένα Ελληνόπουλο που αγωνίζεται στο εξωτερικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει στην...

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τσιλιγγίρη!

Ο Πανσερραϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Γιάννη Τσιλιγγίρη,...

Έκανε σέντρα στο Τολό το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Εθνικής!

Η "σέντρα" στο αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14...

Μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού αποχώρησε με μεταγραφή!

Υπήρξε ένα μεγάλο ταλέντο για την ομάδα του Παναθηναϊκού,...

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ