Ιταλία

Κατέληξε στον… αντί-Ντοναρούμα η Μίλαν! (vid)

Χωρίζουν οι δρόμοι του Τζίτζι Ντοναρούμα και της Μίλαν.

Ο 21χρονος πορτιέρο (γεννημένος στις 25/2/1999) πέρασε εφτά ολόκληρα χρόνια στο δυναμικό των “ροσονέρι” και πλέον ετοιμάζεται για νέες πολιτείες.

Ο άνθρωποι των Ιταλών το έχουν πάρει απόφαση, πως ο νεαρός δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και πλέον έχει γίνει αναγκαία η πώληση του καλοκαίρι.

Ήδη για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Τσέλσι, με εκείνον να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό έχει ως συνέπεια η Μίλαν να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Και όπως φαίνεται το έχει ήδη κάνει. Σύμφωνα με την πορτογαλική A Bola, οι Μιλανέζοι έχουν καταλήξει στον 21χρονο τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ, Λουίς Μαξιμιάνο (γεννημένος στις 5/1/1999).

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος είναι γέννημα – θρέμμα των Πορτογάλων. Μάλιστα ο πιτσιρικάς έκανε μόλις τον Σεπτέμβριο το ντεμπούτο του και έκτοτε έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα, με 23 συμμέτοχες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει μεγάλη εμπειρία, στο Μιλάνο θεωρούν πως είναι η κατάλληλη λύση. Η μεταγραφή του υπολογίζεται πως θα κοστίσει περίπου 20 εκατομμύρια, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει κι άλλες ομάδες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η πιο γνωστή

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με VAR ο τελικός Κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Η Super League ανακοίνωσε επίσημα πως ο τελικός του...

Η “ακτινογραφία” του τελικού Κυπέλλου U19!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Την Παρασκευή 15...

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ