Ολυμπιακός (U19)

Τα μεταγραφικά “θέλω” του Αντώνη Νικοπολίδη!

Η U19 του Ολυμπιακού βρίσκεται στο δρόμο για την επιστροφή στις προπονήσεις, με τον τεχνικό της ομάδας να μελετά προσεκτικά το ρόστερ.

Αρχικά υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, που έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωρήσουν από την δεύτερη ομάδα.

Αυτό έχει φέρει “πονοκέφαλο” στον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς θα πρέπει να καλύψει κενά, τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα για να επιστρέψει ξανά στον δρόμο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

 

 

Ο Έλληνας προπονητής έχει στα πλάνα του την μεταγραφική ενίσχυση σε τρεις θέσεις, δηλαδή χρειάζεται ποδοσφαιριστές για την επίθεση, για τη θέση του αμυντικού μέσου και του αριστερού μπακ.

Από την U17 του συλλόγου έχει προωθηθεί ο νεαρός Κίτσος, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά θα ακολουθήσει ο Ντόι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο νεαρός Ντόι, μετά την καραντίνα, θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να προαχθεί στην U19, όπου θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θερίζει” τις… ξένες αγορές για ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια διαδικασία...

Φέτος δεν “πιάνεται” η U15 του ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν και υπάρχουν ομάδες που κυριαρχούν....

“Ο Κιελίνι διαπραγματεύεται για το ελληνικό διαμάντι”!

Το όνομα του Χρήστου Μουζακίτη ακούγεται όλο και πιο...

Νίκη για την Εθνική και παραμονή στην League A!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U17!

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης για το πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ