Παναθηναϊκός

Ετοιμάζουν βαλίτσες για εξωτερικό οι νέοι του Παναθηναϊκού! (photo)

Στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια κάνουν καλή δουλεία όσον αφορά την παραγωγή νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα στην ομάδα ήρθε πριν από λίγους μήνες και ο Τσάβι Ρόκα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ υπάρχει σχέδιο για το πως θα μπορέσουν οι πιτσιρικάδες των “πρασίνων” να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο και αυτό γίνεται με το να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες του Ρόκα με το εξωτερικό.

Δηλαδή τα νεαρά ταλέντα του Παναθηναϊκού αναμένεται να δοθούν δανεικοί σε διάφορες ομάδες του εξωτερικού, όπου θα τους δώσουν λεπτά συμμετοχής, ώστε να “ψηθούν”.

 

 

Πρόκειται για τα παιδιά που έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την πρώτη ομάδα.

Το πείραμα αυτό ήδη έχει γίνει με τον Μαυρομμάτη που παραχωρήθηκε στη δανέζικη Σοντερίσκε και τον Βέργο που παραχωρήθηκε στην ισπανική Χέρκουλες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ