Δευτέρα, 01/09/25
Ιταλία

Έτσι… σπάει τα κοντέρ ο Ρονάλντο! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αθλητής.

Ο Πορτογάλος καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αθλητές, που έχουν υπάρξει ποτέ.

Ο 35χρονος δεν σταματά να φτάνει τον εαυτό του στα άκρα, ενώ εφαρμόζει ειδικό πλάνο όταν αυτό δεν είναι εφικτό.

Αποκάλυψε που έκανε ένας Ισπανός σπίντερ, ονόματι Άνχελ Νταβίδ Ροδρίγεθ. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, υποστήριξε πως ο Ρονάλντο χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές απ’ ότι ένας απλός σπρίντερ.

Όπως τόνισε ο ίδιος, όταν πήρε μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ για τις αθλητικές ικανότητες του Κριστιάνο, αποφάσισε να συγκρουστεί μαζί του σε έναν αγώνα σπρίντ.

Για κακή του τύχη, ο Ρονάλντο βρήκε νικητής με μεγάλη άνεση, καθώς κατάφερε να αφήσει εύκολα τον σπίντερ πίσω του. Τότε κατάλαβε πως, εκείνος χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές από εκείνον, λέγοντας πως εύκολα θα μπορούσε να συναγωνιστεί τον Γιουσέιν Μπόλτ στα 100 μέτρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σε σπριντ που κάναμε έχασα μόνο για τρία δευτερόλεπτα. Αμα ήταν στα 100 μέτρα, θα μπορούσε να το κάνει σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει πως θα ήταν δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από το παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ στα 9.58 δευτερόλεπτα.

Εκανα μία μελέτη για τις τεχνικές τρεξίματος του Κριστιάνο Ρονάλντο σε έναν αγώνα. Πρέπει να δοκιμάσεις διάφορες τεχνικές για να αποδείξεις τις διαφορές ενός σπρίντερ και ενός ποδοσφαιριστή.”

Δείτε το ντοκιμαντέρ:

https://www.youtube.com/watch?v=4achmhzLNoY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2knM5_2oBcavWuvMKq6v6jg4RBOevvG6ksML565AXA38n4RthhJorCgxs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Ματσάρα… πέντε αστέρων στον Βόλο!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την έδρα του Βόλου, επικρατώντας με 3-2, για την πρεμιέρα...
ΑΕΚ (Ακαδημία)

Η ΑΕΚ πήρε δυο ταλεντάκια από την Κρήτη!

Η ΑΕΚ προχώρησε στη μεταγραφή δυο νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία της, με σκοπό να στελεχώσει το...
ΟΦΗ (U15)

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” ακόμη δυο ταλεντάκια για την U15...

Ο ΟΦΗ προχώρησε στη μεταγραφή ακόμη δυο νεαρών ποδοσφαιριστών για την ομάδα της U15. Ο λόγος για τους...
ΑΕΚ (U19) - Αστέρας Aktor (U19)

Πρώτο τρίποντο της σεζόν για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη για τη νέα σεζόν, επικρατώντας με 2-0 του...
Λάρισα (U19) - Κηφισιά (U19)

Ματσάρα με νικήτρια τη Λάρισα στην πρεμιέρα!

Η Λάρισα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά με 3-2, στην πρεμιέρα της Super League...