Ολυμπιακός

Τι θα γίνει με τους δανεικούς του Ολυμπιακού; (photo)

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γνωρίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το μέλλον τους. Οι “ερυθρόλευκοι” σκοπεύουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα το τοπίο με τους δανεικούς.

Μπορεί η χρονιά να διεκόπη, λόγω του κορονοϊού και να μην είναι σίγουρο αν θα τελειώσει, ωστόσο στο στρατόπεδο των Πειραιωτών έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία των δανεικών πιτσιρικάδων. Στον Ολυμπιακό παρακολουθούσαν από την αρχή της σεζόν, την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και έχουν σχηματίσει άποψη για το ποίοι πρέπει να μείνουν και ποίοι όχι.

 

 

Μέσα σε αυτούς που αναμένεται να μείνουν βρίσκονται οι Μάρκοβιτς, Τσούμις, Ανδρούτσος και Κωστή. Ο Πέδρο Μάρτινς έχει πειστεί για τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών και επιθυμεί να δει και από κοντά στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Κάτι που δεν ισχύει γι όλους. Αρκετοί είναι εκείνοι που δεν αποκλείεται να πάρουν πάλι τον δρόμο του δανεισμού, καθώς δεν έχουν “κερδίσει” τον Πορτογάλο τεχνικό. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι Βοίλης, Σιαμπάνης, Νίκολιτς και Μανθάτης.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι εκείνη του Μάριου Βρουσάι. Ο 21χρονος Βρουσάι τα πηγαίνει αρκετά καλά με τη Βίλεμ, όπου μετράει 25 συμμετοχές και 2 γκολ και είναι αρκετά πιθανόν να κατατεθεί η οψιόν αγοράς των 800 χιλιάδων ευρώ. Όμως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το δικαίωμα αντιπρότασης σε περίπτωση που τελικά γίνει ενεργοποίηση της ρήτρας. Όποτε τίποτα δεν είναι σίγουρο με τον νεαρό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ