Ο 18χρονος γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος υπέγραψε το πρώτου του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής, προερχόμενος από την U20 του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:
“Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.
Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις Φέρες του Νομού Έβρου στις 30 Οκτωβρίου 1998 κι αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία Θράκη Φερών (2006-2008) και στη συνέχεια έπαιξε για μία τριετία στην ακαδημία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2008-2011), προτού να ενταχθεί στη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε ο Πανθρακικός, προκειμένου να ενισχύσει το τμήμα U17 της ομάδας μας. Πέρυσι προβιβάστηκε στο τμήμα U20, λαμβάνοντας μέρος στο αντίστοιχο, βάσει ηλικίας, πρωτάθλημα της Super League.”