Ελβετία

Η Ελλάδα… βλέπει Στεργίου! (photo)

O Λεωνίδας Στεργίου, είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους.

Ο 18χρονος αμυντικός, (γεννημένος στις 3/03/2002). βγάζει “μάτια” με την φανέλα της Σεντ Γκάλεν στο ελβετικό πρωτάθλημα αναγκάζοντας τις ομάδες να στραφούν προς το πρόσωπο του.

Τα στοιχεία που τον διακρίνουν σαν ποδοσφαιριστή είναι η ηρεμία, η ταχύτητα και οι σωστές τοποθετήσεις που έχει μέσα στο γήπεδο, που δείχνουν ότι πρόκειται για αμυντικό με… μυαλό.

Αυτά είναι στοιχεία που λείπουν αρκετά από πολλές ομάδες και πιο συγκεκριμένα από μια ομάδα του ελληνικού “Big 4“.

Αναφερόμαστε στην ΑΕΚ, η οποία από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της πρώτα θα κοιτάξει να “θωρακίσει” την άμυνα της η οποία χρήζει βελτίωσης.

 

 

Τα χαρακτηριστικά του Στεργίου λοιπόν αρέσουν πολύ στους ανθρώπους της ένωσης, οι οποίοι παρακολουθούν την περίπτωση του ταλαντούχου αμυντικού.

Δεν ξέρουμε αν θα γίνει κάποια κρούση στην ελβετική ομάδα για τον νεαρό, όμως ο 18χρονος έχει μπει στο “μπλοκάκι” της ένωσης και το φλερτ υπάρχει.

Για τον Στεργίου είχε εκδηλώσει παλαιότερα ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, όμως οι σχέσεις των δύο πλευρών έμειναν απλά στο ενδιαφέρον.

Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα έχουμε κάτι παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας της τοπικής...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ