Ισπανία

“Μπηχτή” νεαρού για τη Μπαρτσελόνα! (photo)

Ο λόγος για τον 21χρονο Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε, από την Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε φύγει από τη Μπαρτσελόνα, μετά τον αγόρασε ξανά με τα διπλά χρήματα και τώρα τον… έδωσε ξανά ως δανεικό, ωστόσο ο νεαρός έσταξε… φαρμάκι.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Χετάφε αγόρασε τον Κουκουρέγια για 6.000.000 ευρώ, οπότε δεν τον ένοιαζε και πολύ να πει αυτά που ήθελε.

 

 

Ο ίδιος πάντως με πρόσφατες δηλώσεις του στην Sport εξέφρασε το παράπονό του σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τους νέους ποδοσφαιριστές πια η “Μπάρτσα”.

“Νομίζω ότι για η Μπαρτσελόνα, που είναι μεγάλος σύλλογος, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει στο τέλος. Ίσως δεν έχουν πια την υπομονή που είχαν κάποτε. Ως παίκτης της ακαδημίας τους που είμαι, δε δίνουν τις ευκαιρίες που δικαιούται κάποιος. Δε μου αρέσει γιατί πίστευα ότι θα έδειχναν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ακαδημίες νέων. Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία από την υπομονή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ