Super League U15

Τρεις ομάδες… ένα εισιτήριο – Ποιος θα το πάρει; (photo)

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της Super League U15 για τον Βόρειο Όμιλο και όλα είναι ανοικτά. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει “καθαρίσει” το ένα εισιτήριο για το Final 4, όμως τρεις ομάδες είναι αυτές που διεκδικούν το δεύτερο.

Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη θα τα δώσουν όλα για όλα. Ο Άρης και ο ΠΑΣ έχουν 21 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη 20. Όμως οι “κιτρινόμαυροι” και οι Ηπειρώτες, έχουν ματς περισσότερο. Αντίθετα η Ξάνθη έχει να δώσει δύο παιχνίδια.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτός που έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα. Έχει να δώσει ένα μόλις ματς – κόντρα στον ΠΑΟΚ – στο οποίο θέλει μόνο την νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες.

Ενώ ο Άρης είναι αυτός που έχει τα πράγματα στα χέρια του. Υποδέχεται την Ξάνθη, σε ένα ματς που αν κερδίσει… θα είναι και αυτός που θα πάρει την δεύτερη θέση.

Τέλος, όσον αφορά την Ξάνθη έχει την Λάρισα εντός, σε ένα παιχνίδι που πρέπει να κάνει το “χρέος” της και να κερδίσει, όμως δεν φτάνει… το πιο σημαντικό είναι να μην χάσει από τον Άρη.

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16η Ξάνθη-Λάρισα

16η ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

20η Λάρισα-ΠΑΟΚ

20η Άρης-Ξάνθη

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ