Super League (U19/U17/U15)

Απόφαση για τις υποδομές από την Super League για τον κορονοϊό!

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι όλες οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς κόσμο.

Αυτή η απόφαση επηρεάζει και τις αναμετρήσεις των μικρών ομάδων, μέχρι τις 22 του μήνα.

Αναλυτικά η απόφαση:

Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ΄αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορωνοϊό COVID-19.

 

Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

 

Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος Super League που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 14,15, 21 και 22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

 

Το ίδιο ισχύει αναφορικά και με αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League (K19, K17 και Κ15) που έχουν προγραμματισθεί για διεξαγωγή μέχρι και την 22/3/2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το βραζιλιάνικο ταλέντο που άναψε”φωτιές” σε Ολυμπιακό και Σαχτάρ!

Φαίνεται πως ο Ιανουάριος θα έχει αρκετό λατινοαμερικάνικο "αλατοπίπερο"...

Αυτός είναι ο ακριβότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Ποιοι συμπληρώνουν την 10άδα;

Ο Σεπτέμβρης που πέρασε ήταν γραμμένος με χρυσά γράμματα...

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ