Παναθηναϊκός ΑΕΚ

Αρκετά “μάτια” στο Γαλάτσι – Είδαν πολλούς, στάμπαραν δυο! (photo)

Αρκετά βλέμματα τράβηξε το σημερινό αθηναϊκό ντέρμπι της Super League U17 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ που έγινε στο Γαλάτσι. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τους “Πράσινους” να βγαίνουν νικητές.

 

 

Όμως το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και συγκεκριμένα από την Ολλανδία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trifilara.gr, στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου βρέθηκαν άνθρωποι της Φέγενορντ με σκοπό να δουν από κοντά τους Μιτάι και Σαράντη.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο νεαροί θα βρεθούν στο Ρότερνταμ για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις με τους Ολλανδούς. Ωστόσο είχαν την ευκαιρία να δουν και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μέχρι τώρα δεν τους είχαν δει. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έμειναν ευχαριστημένοι με αρκετούς πιτσιρικάδες του “τριφυλλιού”.

Δείτε το παιχνίδι καρέ – καρέ (ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ