Παναθηναϊκός

Ποιο το σχέδιο του Παναθηναϊκού για Εμμανουηλίδη; (photo)

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε το καλοκαίρι να δώσει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη δανεικό στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής σε ομάδα Super League και να επιστρέψει έτοιμος στους “πράσινους”.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 24/10/2000) έχει πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής και κυρίως έχει σκοράρει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν φέτος στην Νέα Σμύρνη. Συνολικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει 4 γκολ σε 19 παιχνίδια.

 

 

Οι “πράσινοι” περιμένουν πως και πως να τον καλωσορίσουν και πάλι στο Κορωπί, καθώς θα αποτελέσει μια εξτρά επιλογή στα εξτρέμ, μια θέση, όπου ο Παναθηναϊκός δεν έχει άφθονες λύσεις, διότι οι Μπεκ, Κολοβός και Μολό δεν προσέφεραν τα προσδοκώμενα.

Από κει και πέρα, το “εξωτερικό” γοητεύει και τον Εμμανουηλίδη, όπως και κάθε άλλο ποδοσφαιριστή στην ηλικία των 20. Δεκάδες σκάουτερ των έχουν παρακολουθήσει και από την Εθνική U21 και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να υπάρξει ενδιαφέρον.

Στον Παναθηναϊκό θα εξετάσουν τις προτάσεις και αν υπάρξει κάποια αρκετά υψηλή πρόταση, τότε θα δώσουν το “πράσινο φως” για πώληση του, αλλιώς θα παραμείνει στο “τριφύλλι”, όπου και θα βοηθήσει σε μια θέση που “πονάει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις της Εθνικής Νέων για τα προκριματικά του EURO!

Αυτές είναι οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Απόστολος...

“Εξάρα” στην Παραγουάη και… 3η θέση στον Κόσμο η Εθνική!

Η εντυπωσιακή πορεία της Εθνικής U15 στο FIFA U-15...

Οδυνηρός αποκλεισμός για την Εθνική U15!

Η Εθνική Ελλάδας U15 γνώρισε την ήττα με 6-2...

Ήττα στην πρεμιέρα με Ισπανία για την Εθνική!

Η Εθνική U15 ηττήθηκε 2-0 από την Ισπανία στην...

Στα ημιτελικά η Εθνική Ομάδα U15 – Απέκλεισε και την Γουινέα!

Η Εθνική U15 συνεχίζει να γράφει ιστορία στο FIFA...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ