Ισπανία

Το νέο αστέρι της Βαλένθια θέλει η Μπαρτσελόνα! (vid)

Ήταν λογικό, από την στιγμή που ο Φεράν Τόρες “βγάζει μάτια” με την φανέλα της Βαλένθια, οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ισπανίας ήταν αναμενόμενο να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για τον 20χρονο (γεννημένος στις 29/2/2000) μέσο της Βαλένθια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας την φετινή σεζόν πέντε γκολ και έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενώ ταυτόχρονα είναι διεθνής με την Εθνική U21 και αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του και με την ανδρική ομάδα των Ισπανών.

Το συμβόλαιο με τη Βαλένθια ολοκληρώνεται το 2021 κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πωληθεί με μικρότερο ποσό από τα 100 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα του.

Δείτε τον εν δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=qnqpvFyJhVo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

Εκτός έδρας νίκη για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού έφυγε με τη νίκη από...

Νίκη για Αστέρα στην έδρα του Άρη!

Ο Αστέρας έφυγε με τη νίκη από την έδρα...

Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Πέρασε τον Παναθηναϊκό!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Παναθηναϊκό,...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, Μακεδονικός και Πανιώνιος!

Μακεδονικός και Πανιώνιος έμειναν στην ισοπαλία με 2-2, στον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ