Σχολές Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

Πρώτη Σεπτεμβρίου η έναρξη των Κεντρικών Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού!

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη των προπονήσεων στις Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Καραϊσκάκη και Βοτσαλάκια. Οι Σχολές που αποτελούν πόλος έλξης για εκατοντάδες μικρούς ποδοσφαιριστές ανοίγουν τις πύλες τους την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει.

Η Σχολή Ρέντη θα έχει και φέτος ως έδρα τα γήπεδα “Renti Arena”, που βρίσκονται στην πάροδο Αγίας Άννης 46 στον Αγ. Γιάννη Ρέντη. Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν παιδιά γεννημένα από το 2011 έως και το 2002, τα οποία εκτός από ποδόσφαιρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο κοινωνικό, επιστημονικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Σχολή Καραϊσκάκη, που εδρεύει απέναντι από την θύρα 2 του γηπέδου του Ολυμπιακού, ανοίγει τις πύλες της για παιδιά γεννημένα από το 2011 έως το 2004.

Η Σχολή Βοτσαλάκια, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2015, εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο “Βοτσαλάκια” στην Καστέλα στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 6 (Πλαζ Βοτσαλάκια) και χρησιμοποιεί τα προσφάτως ανακαινισμένα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν αθλητές γεννημένοι από το 2011 έως το 2004.

Για εγγραφές και πληροφορίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων των Κεντρικών Σχολών:

Τηλ:  210-3418000 (11:00-18:00)

e-mail: schools@olympiacos.org

Τα προγράμματα έχουν αναρτηθεί στο Facebook στη σελίδα “Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Ρέντη” και στη σελίδα “Olympiacos FC Soccer Schools”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ