Σάββατο, 27/12/25
Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025
Πόλο

Εντυπωσιακή η Εθνική Νέων στο πόλο!

Με το δεξί μπήκε η Εθνική Νέων στο πόλο. Η Ελλάδα επικράτησε με 16-9 της Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κουβέιτ.

Η Εθνική έδειξε τα “δόντια” της και έκανε από την αρχή ξεκάθαρο ότι ήρθε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, που κατέκτησε το 2017 στο Βελιγράδι. Ιδανικό το ξεκίνημα στο Δ’ όμιλο και μια άνετη νίκη, απέναντι στα καγκουρό. Με την νίκη η Ελλάδα “κλείδωσε” την 1η θέση στον όμιλο, αφού οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι υποδεέστερες (Βραζιλία, Νέα Ζηλανδία και Ουζμπεκιστάν).

Η ομάδα του Τέο Λοράντος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και απέκτησε προβάδισμα δύο γκολ από την πρώτη κιόλας περίοδο έχοντας τους Γκιουβέτση, Παπαναστασίου, Νικολαΐδη και Κάκαρη σε μεγάλη ημέρα. Οι Έλληνες διεθνείς ανέβασαν προοδευτικά τη διαφορά στο σκορ μέχρι και τα επτά γκολ (14-7, 15-8) και μέχρι το το τελικό 16-9.

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο αρχηγός της Εθνικής, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Αυτοί έπαιξαν:

Ελλάδα: Δαλμάρας, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης 2, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 1, Μητράκης.

Αυστραλία: Χέτζις, Ρέκτορ 1, Μέρφι 1, Βος 1, Όμπερμαν 1, Γκίλφιδερ 1, Άνστεϊ, Νέγκους 3, Μπρους, Τέιλορ, Πουτ, Μπάιρνς 1, Μέις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

Η ταλεντάρα της Λάρισας που έχει πάρει τα “μυαλά” της Big4!

Η Λάρισα συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φήμη της ως...

Δημοσίευμα – βόμβα για ενδιαφέρον της Ρεάλ για νεαρό Έλληνα!

Ένα δημοσίευμα συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με έναν ταλαντούχο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ