Μπάσκετ

“Τάπωσε” Χάρντεν ο Γιάνναρος!

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έχει χωνέψει και πολύ το βραβείο του MVP, που πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνπο, με τον ίδιο να πετάει συνεχώς “σπόντες”.

“Το βραβείο είναι σπίτι μου”

Χαρακτηριστικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε στον αμερικανικό Τύπο:

 

“Αυτή είναι η άποψη των ανθρώπων των Ρόκετς. Είναι ο παίκτης τους και πρέπει να τον στηρίξουν. Εγώ δεν πρόκειται να πω ποτέ πως είμαι καλύτερος από τον Τζέιμς. Όμως το βραβείο του MVP είναι στο δικό μου σπίτι”.

 

Όταν ήμουν ρούκι έλεγαν αν μπορώ να σταθώ στο ΝΒΑ ή θα πάω στην G League. Μετά είδαν ότι μπορώ να σταθώ, αλλά έλεγαν αν μπορώ να γίνω All Star χωρίς να έχω παιχνίδι από μακριά. Πάντα κάτι έλεγαν. Όπως αν μπορώ να ηγηθώ μιας ομάδας. Μπορείς να αφήσεις αυτά να σε επηρεάσουν ή να συνεχίσεις την πορεία σου. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι όταν λένε διάφορα για μένα, τότε είμαι στα καλύτερά μου”.

 

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε:

“Ίσως να μην ήμουν έτοιμος. Ίσως το παιχνίδι μου να μην ήταν έτοιμο, αλλά… εντάξει. Αρκεί να μαθαίνεις από αυτό. Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες. Χάσαμε τέσσερα ματς στη σειρά από τους Ράπτορς. Ήμουν σκασμένος, τους είχαμε σχεδόν στο 3-0 και στο μυαλό μου ήμασταν κοντά στους τελικούς. Όμως δεν έγινε. Όταν είσαι μπροστά με 2-0 πρέπει να τελειώσεις τη δουλειά. Θα πρέπει να βρίσκω καλύτερα τους συμπαίκτες μου. Δεν θα πρέπει να αφήνω τα νταμπλ-τιμ και την υπερφόρτωση της ρακέτας να με αποπροσανατολίζουν από το παιχνίδι μου, θα πρέπει να δουλέψω σε αυτό. Όλοι θέλουν να κερδίσουν έναν τίτλο, το ίδιο κι εγώ, αλλά πρέπει να κάνω τα σωστά βήματα. Ίσως δεν είναι φέτος, ίσως δεν είναι σε δύο χρόνια”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ