Τρομερός και… ασυναγώνιστος ο Greek Freak, που έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ατομικό ρεκόρ του, παράλληλα με τον ομαδικό… θρίαμβο στην Κίνα.
Για τους λόγου το αληθές, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει… πλάκα στο παρκέ και δείχνει ορεξάτος να βάλει το λιθαράκι του, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει κάποιο μετάλλιο, στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.
Κάτι που φαίνεται και από τις επιδόσεις του, που με τον καιρό βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, βοηθώντας παράλληλα και την προσωπική του ανάδειξη.
Πρόσφατα, ο MVP του NBA κατέρριψε ένα ρεκόρ που κρατούσε από το μακρινό 2015, που ‘χε καταφέρει να πετύχει 22 πόντους, στον αγώνα κόντρα στην Ολλανδία, για το τουρνουά «Ακρόπολις».
Μιας και ευτύχησε να σημειώσει 26 πόντους, στο φιλικό με την Δομινικανή Δημοκρατία, και να είναι ένα από τα βασικά “όπλα” της Εθνικής, για να φτάσει τελικά στη νίκη, με σκορ 87-75.
Άραγε θα κάνει νέο ρεκόρ ο Γιάνναρος, κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ;