Δευτέρα, 09/02/26
Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
ΑΟ Τρίκαλα

Ξεκινούν τα δοκιμαστικά του ΑΟ Τρίκαλα για την U19 και U17!

Σήμερα (25/7) ξεκινούν τα δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1997 έως 2000, προκειμένου να στελεχωθούν οι ομάδες U19 (Νέων) και U17 (Εφήβων) του Α.Ο. Τρίκαλα.

Οι δοκιμές θα διαρκέσουν πέντε ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στις 17:00 το απόγευμα τις επόμενες πέντε ημέρες στο γήπεδο Φλαμουλίου.

Υπεύθυνος των δοκιμών θα είναι ο κ. Γιάννης Καλιτζάκης.

Το γήπεδο Φλαμουλίου είναι απόλυτα έτοιμο να φιλοξενήσει τις δοκιμαστικές προπονήσεις και χθες (24/7) το πρωϊ έγινε συνάντηση ανάμεσα στους Γιάννη Καλιτζάκη, Κώστα Καρακούση και Θέμη Τρικαλιώτη (μέλος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη ΑΟΤ), παρουσία και των προπονητών της Ακαδημίας Δημήτρη Σαργιώτη και Παναγιώτη Γάλλου, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τα δοκιμαστικά αλλά και άλλα θέματα που απασχολούν τις υποδομές του ΑΟ Τρίκαλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις δοκιμαστικές προπονήσεις είναι το 6939 525155.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ