Πινκ πονκ

Ο Σγουρόπουλος εξασφάλισε μετάλλιο στο ευρωπαϊκό U21! (photo)

Στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (πινκ πονκ) Under 21, ο νεαρός Γιάννης Σγουρόπουλος υπέταξε με 4-1 σετ τον Ρουμάνο Κριστιάν Πλετέα, 3ο φαβορί του απλού ανδρών κι εξασφάλισε μετάλλιο!

Με περίσσεια αυτοπεποίθηση, σπουδαία απόδοση και απίστευτη αποτελεσματικότητα έκαμψε και τον φιναλίστ του περσινού τελικού του αγωνίσματος και πλέον δείχνει ικανός ακόμα και για την πρωτιά!

 

 

Ήδη έφτασε σε νέα μεγάλη διάκριση διότι μετά τις δύο διαδοχικές πρωτιές στο απλό νέων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπαίνει στα μετάλλια της κορυφαίας διοργάνωσης και στην επόμενη ηλικιακή κατηγορία!

Και φαίνεται ότι η Πορτογαλία του φέρνει γούρι, καθώς το 2017 είχε πάρει στο Γκιμαράες τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο (νικώντας μάλιστα, στον τελικό τον Πλετέα) και τώρα στο Γκοντομάρ θα είναι στο βάθρο των νικητών σ’ ένα ακόμα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Για την είσοδο στον τελικό ο αθλητής του Κώστα Βατσακλή βρίσκει σήμερα (10/3) το μεσημέρι μπροστά του (στις 14:30 ώρα Ελλάδας) τον έτερο κορυφαίο Ρουμάνο, τον Ράρες Σίπος.

Τα σετ στον αγώνα με τον Πλετέα, από τον οποίο είχε αποκλειστεί πέρσι στην 8άδα της αντίστοιχης διοργάνωσης, ήταν 11-6, 14-12, 12-10, 6-11 και 11-6.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

Νέος προπονητής ανακοινώθηκε στην U19 του Ολυμπιακού!

Οι αλλαγές στην ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Γερμανία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Απόστολος Παπαβασιλείου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ