ΟΦΗ

Και επίσημα… Κρητικός ο νεαρός Παπαδάκης!

Κίνηση με προοπτική στο μέλλον έκανε ο ΟΦΗ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 17χρονου Κώστα Παπαδάκη από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, προσθέτοντας στο ρόστερ του ένα από τα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής (γεν. 27/4/2009) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς, οι οποίοι επενδύουν στις δυνατότητες και στην εξέλιξή του.

Ο Παπαδάκης αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο τα έκανε στις ακαδημίες της Φορτούνα Ντίσελντορφ, προτού συνεχίσει την πορεία του στα τμήματα υποδομής της Λεβερκούζεν.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Παπαδάκη, από τη Bayer 04 Leverkusen, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γενν. 27/4/2009), ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός μέσος, «γαλουχήθηκε» ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Fortuna Dusseldorf και της Bayer Leverkusen.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ17, η οποία κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση του Μουντιάλ Κ17 που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Μέχρι πρότεινος αποτελούσε ενεργό μέλος της Κ19 της Bayer Leverkusen, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε και δύο συμμετοχές στο Youth League με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας (κόντρα σε Benfica και Manchester City).”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ