ΠΑΟΚ

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Η 15χρονη ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ Β’ Γυναικών, ΆνναΜαρία Πανταζώνη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) σε τροχαίο δυστύχημα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους κόμβους Νεάπολης και Επταπυργίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας της, με συνεπιβάτιδα την ίδια, συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης. Η άτυχη αθλήτρια μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, χωρίς να μπορέσουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Το κορίτσι αποτελούσε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του γυναικείου ποδοσφαίρου των “ασπρόμαυρων” και το φετινό καλοκαίρι είχε κερδίσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας — ένα βήμα που αντανακλούσε την αξία και τις προοπτικές της.

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια θρηνούν μία πολύ μικρή αθλήτρια που δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα συνέτριψε το Ισραήλ και… πλησιάζει στο Παγκόσμιο!

Μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παρουσίας της...

Στη Ρώμη με ιδιωτικό τζέτ ο Κουλιεράκης για να γίνει… Ρωμαίος!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι επίσημα παίκτης της Ρόμα. Ο...

Ο πρώην “Ασπρόμαυρος” Τσίτσκας ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Ο Παναγιώτης Τσίτσκας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας...

Ο Ατρόμητος εκτός από ταλέντα στο γήπεδο, έχει… και στο Πανεπιστήμιο!

Οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές της U19 του Ατρομήτου απέδειξαν ότι...

Ακούστηκε το… Here We Go και για τον Κουλιεράκη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ακούστηκε και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ