ΠΑΟΚ

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Η 15χρονη ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ Β’ Γυναικών, Άννα – Μαρία Πανταζώνη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7) σε τροχαίο δυστύχημα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους κόμβους Νεάπολης και Επταπυργίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας της, με συνεπιβάτιδα την ίδια, συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης. Η άτυχη αθλήτρια μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, χωρίς να μπορέσουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Το κορίτσι αποτελούσε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του γυναικείου ποδοσφαίρου των “ασπρόμαυρων” και το φετινό καλοκαίρι είχε κερδίσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας — ένα βήμα που αντανακλούσε την αξία και τις προοπτικές της.

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια θρηνούν μία πολύ μικρή αθλήτρια που δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

Διπλό για τον Ατρόμητο στην έδρα του Βόλου!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Ένα και… καλό για τον ΠΑΟΚ επί του Αστέρα!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη στη Super League U19,...

Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι των… τεσσάρων γκολ κόντρα στη Κηφισιά!

Ο Ολυμπιακός πέρασε την Κηφισιά, επικρατώντας με 3-1 για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ