ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο “δικέφαλος” εξετάζει την περίπτωση του Ντιεγκίνιο, 18χρονου μεσοεπιθετικού της Κορίνθιανς, με το ποσό που αναφέρεται να αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, ύψους 1,70 μ., αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει και άλλες θέσεις στην επιθετική γραμμή. Με τη φανέλα της Κορίνθιανς μετράει 33 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο ενεργητικό του έχει κατακτήσει το Copa do Brasil το 2025 και το Supercopa do Brasil το 2026.

Το ενδιαφέρον από την Ευρώπη δεν είναι καινούργιο: η Κλαμπ Μπριζ είχε καταθέσει πρόταση περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς ο ίδιος ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκε από τους προσωπικούς όρους που του προτάθηκαν. Αν ο ΠΑΟΚ μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις τόσο του συλλόγου όσο και του ίδιου του παίκτη, η υπόθεση θα μπει σε πιο σοβαρό στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ