Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό από το Καζακστάν!

Το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται στις γνωστές ευρωπαϊκές αγορές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο Καζακστάν, εντοπίζοντας έναν 17χρονο επιθετικό που έχει κάνει ήδη αίσθηση στην πρώτη ομάδα της Ακτόμπε.

Πρόκειται για τον Βιτάλι Λατούρνους, γεννημένο στις 23 Ιουλίου 2008, ο οποίος από τις αρχές του 2026 έχει ενταχθεί στον βασικό κορμό της Ακτόμπε, αφού η εξαιρετική περσινή σεζόν με τη δεύτερη ομάδα — 9 γκολ σε 18 αγώνες — του άνοιξε γρήγορα την πόρτα της πρώτης. Κεντρικός επιθετικός με ύψος 1,81 μ. και βασικό δεξί πόδι, συνδυάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά με αγωνιστική ωριμότητα που σπάνια συναντάς σε παίκτη της ηλικίας του.

Τα νούμερα του 2026 είναι εντυπωσιακά για τα δεδομένα της ηλικίας του: 12 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ στην Premier League Καζακστάν, 2 εμφανίσεις στο Κύπελλο και 3 συμμετοχές με την U19 του Καζακστάν στα προκριματικά του EURO U19. Το συμβόλαιό του με την Ακτόμπε εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2027.

Προς το παρόν, η υπόθεση δεν βρίσκεται σε φάση άμεσης μεταγραφής. Ο Λατούρνους παρακολουθείται στενά και συγκαταλέγεται στη λίστα νεαρών επιθετικών που εξετάζουν οι “πράσινοι” στο πλαίσιο της στρατηγικής τους να επενδύουν έγκαιρα σε ταλέντα με υψηλό περιθώριο εξέλιξης. Αν η εικόνα του συνεχίσει να είναι πειστική, δύσκολα θα μείνει για πολύ κάτω από τον ραντάρ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πέταξε” για Γερμανία ο Κωνσταντέλιας για μεταγραφή στη Ντόρτμουντ!

O Γιάννης Κωνσταντέλιας αναχώρησε για τη Γερμανία με τη...

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

Η U15 του ΟΦΗ δοκιμάζει ταλέντο από την Αλεξανδρούπολη!

Ο Ανέστης Χατζάκης, ποδοσφαιριστής της Αλάνας, βρέθηκε στο Ηράκλειο...

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ ο 17χρονος Μαξίμους Ένκβιστ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα της σε...

Οι Γερμανοί “τρέχουν” για Κωνσταντέλια και… έχουν τον πρώτο λόγο!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ