ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πάει στην προετοιμασία με… 21 (!) Έλληνες και τους μισούς από την Ακαδημία!

Τα νούμερα από την αποστολή του ΟΦΗ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία αποτυπώνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο τη φιλοσοφία που εφαρμόζει ο Χρήστος Κόντης.

Από τους 27 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, οι 21 είναι Έλληνες — ένα ποσοστό που μιλά από μόνο του για την έμφαση που δίνεται στον ελληνικό κορμό. Ακόμη πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι εννέα από αυτούς προέρχονται από την Elite Ακαδημία του ΟΦΗ: Καλαφάτης, Αποστολάκης, Μανώλης Χνάρης, Θεοδοσουλάκης, Αντωνακάκης, Σιτμαλίδης, Κοντεκάς, Λαγουδάκης και Καινουργιάκης.

Εννέα παίκτες από τα “σπλάχνα” του συλλόγου στην αποστολή της πρώτης ομάδας δεν είναι απλώς ένα εντυπωσιακό στατιστικό. Είναι η απόδειξη ότι η δουλειά που γίνεται χρόνια στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ αποδίδει καρπούς και ότι ο δρόμος προς την πρώτη ομάδα παραμένει ανοιχτός για τα νέα παιδιά.

Ταυτόχρονα, αποτυπώνει με σαφήνεια τη στρατηγική κατεύθυνση που έχει επιλέξει ο ΟΦΗ: ελληνικός κορμός, ακαδημαϊκό DNA και συνέχεια στην ανάδειξη ταλέντων που ξέρουν τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ