Ολυμπιακός Ακαδημία

Ο Καρντόσο δίνει ρόλο σε δυο Πορτογάλους στην Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο Αντόνιο Μιγκέλ Καρντόσο δεν χάνει χρόνο. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ρόλου του ως στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, ο πρώην πρόεδρος της Γκιμαράες έχει ήδη αρχίσει να αφήνει το αποτύπωμά του στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Πέδρο Μοράις, ο Καρντόσο έχει δώσει βασικό ρόλο στην ακαδημία του Ολυμπιακού σε δύο ανθρώπους της εμπιστοσύνης του. Ο Πάουλο Νόγκα αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας, ενώ ο Φρανσίσκο Βελέζ ντε Λίμα αναλαμβάνει χρέη συντονιστή.

Οι δύο έχουν ήδη ενταχθεί στα πόστα τους και έχουν αρχίσει να δουλεύουν, με στόχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη της ακαδημίας των “ερυθρόλευκων”.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει τον Καρντόσο ως απλό σύμβουλο επί χάρτου, αλλά ως άνθρωπο που θα έχει ουσιαστικό λόγο στη διαμόρφωση της αναπτυξιακής φιλοσοφίας του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ