ΠΑΟΚ (U17)

Μεγάλο ταλέντο της U17 του ΠΑΟΚ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ έδεσε το μέλλον του με ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του.

Ο Γιάννης Γκέρσος, 17χρονος χαφ γεννημένος το 2009, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον “δικέφαλο”, ανταμείβοντας μια πορεία που χτίζεται μεθοδικά εδώ και έξι χρόνια.

Ο Θεσσαλονικιός μέσος έφτασε στον ΠΑΟΚ στα 11 του χρόνια, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μίκρας, και από τότε ακολουθεί ανοδική τροχιά.

Τη σεζόν 2023-24 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την U15, ενώ στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μέτρησε 21 συμμετοχές και 2 γκολ σε επίπεδο U17 — και όχι σε τυχαία παιχνίδια, καθώς και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν σε ντέρμπι, κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη.

Το επόμενο βήμα είναι η U19, όπου ο Γκέρσος θα ανέβει μαζί με την υπόλοιπη γενιά του 2009, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να αναμένεται στον πάγκο της ομάδας. Ένα ακόμη κεφάλαιο ανοίγει για έναν παίκτη που δείχνει να ακολουθεί τη σωστή πορεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ