Αγγλία

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα εξτρέμ από την Κλαμπ Μπριζ έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, με πολυετές συμβόλαιο.

Ο Τζόλης επιστρέφει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ως παίκτης της Νόριτς, και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 17.

Για τον Τζόλη, ο κύκλος κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήθηκε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ πριν από δύο χρόνια, μεταμόρφωσε τη Μπριζ σε πρωταθλητή Βελγίου και αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Τώρα, αξίζει 40 εκατομμύρια και φοράει τη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Χρήστου Τζόλη. «Ο Χρήστος είναι ένας εξαιρετικά ευέλικτος επιθετικός παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στα αριστερά, αλλά νιώθει άνετα σε οποιαδήποτε θέση της επιθετικής γραμμής. Διαθέτει εξαιρετική ικανότητα εκτέλεσης και με τα δύο πόδια, αποδίδει εξαιρετικά σε κλειστούς χώρους και διαθέτει απίστευτη τεχνική κατάρτιση.

Ο Χρήστος έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα σε γκολ και ασίστ τις τελευταίες τρεις σεζόν και είναι ένας παίκτης που θα ανεβάσει το τεχνικό επίπεδο της ομάδας μας, προσφέροντας παράλληλα θετική ενέργεια, ενθουσιασμό και ισχυρή νοοτροπία.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Χρήστος θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στον σύλλογό μας και ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοί μας θα απολαύσουν το παιχνίδι του με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο”, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, Αντρέα Μπέρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Εθνική Παίδων...

Ο νεαρός… Μουντιαλικός αστέρας του ΠΑΟΚ δίνει πολλές “υποσχέσεις”!

Το "διαμάντι" της γενιάς του 2009 άλλαξε θέση, άφησε...

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ